torek, 12. september 2017

Ugodni gležnarji z visoko peto in usnjeni črni gležnarji s polno peto

elegantni črni gležnarji z visoko petoOdločite se za nakup gležnarjev z visoko peto, ki so udobni in kvalitetni. Gležnarji z visoko peto so vam na voljo po ugodni ceni, obujete pa jih lahko tudi k bolj svečanim oblačilom, saj vam ponujamo veliko izbiro gležnarjev z visoko tanko peto, ki ustvarjajo uglajen videz. Ne spreglejte široke ponudbe ostalih gležnarjev s peto in izbirajte med različnimi modeli gležnarjev. V primeru vprašanj nas kontaktirajte po e-pošti. Z veseljem vam bomo pomagali.


ponedeljek, 11. september 2017

Zimski gležnarji piščančki in gumijasti športni gležnarji z vezalkami

zimski gležnarji - piščančkiZimski gležnarji, ki vam jih ponujamo pri nas so udobni in trpežni. Sestavljeni so iz prijaznih materialov, ki nogi zagotavljajo udobje. Zimski gležnarji se lahko pohvalijo z natančno in kakovostno izdelavo, njihova življenjska doba pa bo tako dolga. Odločite se za naročilo vaših najljubših zimskih gležnarjev, ki jih lahko pri nas naročite po ugodni ceni.


Ugodni črni gležnarji s tanko peto, skrito, debelo ali nizko peto

Gležnarji s peto, ki vam jih ponujamo pri nas so kvalitetni in nogi nudijo veliko mero udobja. Odločite se lahko za nakup različnih modelov gležnarjev in tako izberete tiste, ki so vam najljubši in najudobnejši. Cene gležnarjev s peto so ugodne, ne spreglejte pa tudi gležnarjev v akciji. V primeru dodatnih vprašanj o naročilu in pošiljanju nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti.

Gležnarji z nizko debelo peto

Jesenski gležnarji s platformo in visoki škornji po ugodni ceni

modni črni gležanrjiGležnarji so obuvalo, ki ga lahko kombiniramo k različnim stilom oblačil. Odločite se lahko za visoke gležnarje s peto ali za nizke gležnarje brez pete. Ponujamo vam tudi usnjene gležnarje in gležnarje piščančke. Odločite se za nakup jesenskih gležnarjev po ugodni ceni še danes. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu.


petek, 1. september 2017

Otroška brisača s kapuco, oblačila za novorojenčke, pralne plenice.

Za vašega novorojenčka ali otroka je samo najboljše dovolj dobro, zato smo za vas pripravili bogato ponudbo otroških brisač s kapuco, ki so narejene iz mehkega frotirja, ki hitro in učinkovito posuši dojenčkovo kožo. Ne spreglejte ponudbe otroških oblačil za novorojenčke, prav tako narejenih iz prijetnega in udobnega bombaža, ki ne povzroča alergij na koži. Ker večina otrok plenice nosi kar nekaj časa, je pomembno, da so plenice za otroke kakovostne. Pri nas boste dobili kvalitetne plenice za otroke, otroške pralne plenice in tetra plenice.

Otroška brisača s kapuco