petek, 25. avgust 2017

Volnene nogavice – trgovina z debelimi, otroškimi volnenimi nogavicami

Trgovina z volnenimi nogavicami, v kateri so vam na voljo kvalitetno izdelane volnene nogavice za vse generacije in spole. Volnene nogavice so najboljša izbira v zimskih mesecih, saj so zelo tople in prijetne za nošnjo. Na voljo so v različnih barvah in velikostih, zato boste zagotovo tudi vi našli prave zase. Vabimo vas, da si ogledate spletno trgovino z volnenimi nogavicami Spodnje-perilo.si in tudi vi najdete prave volnene nogavice, ki vas bodo grele v hladnih dneh.

Trgovina z volnenimi nogavicami

Volnene nogavice za otroke – prodaja debelih, pletenih volnenih nogavic

Volnene nogavice so primerne za vse generacije ljudi – tako za otroke, kot tudi za odrasle in za starostnike. Ker so zelo tople, je njihova uporaba v zimskih mesecih priporočljiva. Izdelane so iz naravnega in kvalitetnega materiala, na voljo pa so po ugodni ceni. Vabimo vas da preverite ponudbo debelih volnenih nogavic v spletni trgovini Spodnje-perilo.si. Pri izbiri primernega spodnjega perila vam bomo z veseljem priskočili na pomoč, saj imamo s prodajo veliko izkušenj. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Debele volnene nogavice

Cena volnenih nogavic za otroke – debele, pletene nogavice

Cena volnenih nogavic vam  v spletni trgovini Spodnje-perilo.si omogoča poceni nakup nogavic iz volne za vso družino. Ker so nogavice na voljo v različnih barvah, jih boste z lahkoto prilagodili tudi drugim oblačilom. Nogavice iz volne so izdelane iz kvalitetnega in trpežnega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje. Ceno volnenih nogavic lahko preverite v naši spletni trgovini, prav tako pa se lahko obrnete tudi na prijazne prodajalce, ki so vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Veselimo se vašega obiska.

Cena nogavic iz volne

torek, 22. avgust 2017

Ženske tunike so poleg kopalk običajna poletna oprema za na plažo

Ženske tunike, ki jih dobite pri nas so izdelane iz kvalitetnih materialov. Tunike so modne in udobne, zato so zelo priljubljeno žensko oblačilo. Tunike so primerne za vse starosti in za vse modne sloge. Tunika je zelo univerzalno oblačilo, saj jo lahko kombiniramo s skoraj vsemi drugimi oblačili. Tunike so zelo priročne tudi v poletnem času. Tunike preprosto oblečemo čez kopalke in že smo pripravljeni za odhod na plažo ali na bazen. Naše tunike so zelo modne in cenovno ugodne.


Ženska krila - poleti gremo tudi na plažo v modnem ženskem krilu

V našem prodajnem programu imamo veliko različnih ženskih modnih kril. Izbirate lahko med različnimi modeli in materiali, dolžinami in barvami. Ženska krila so klasičen kos ženske garderobe, ki lahko izgleda elegantno ali športno. Nosijo se v vseh letnih časih, poleti v tanjših materialih, pozimi v debelejših materialih. Kombinirajo se lahko z vsemi drugimi oblačili, celo s hlačami. V ponudbi, ki jo redno dopolnjujemo, boste sigurno našli nekaj za svoj okus. V naših trgovinah vas čaka ponudba po zadnjih modnih trendih.

modna ženska krila za poletje

Poletne obleke v spletni trgovini po zelo ugodnih akcijskih cenah

V naši spletni trgovini imamo veliko izbiro belih poletnih oblek. Naš prodajni program obsega vse vrste poletnih oblek: bele in elegantne, kratke ter brez rokavov. Brez dvoma boste v naši spletni trgovini našli zase tisto pravo belo poletno obleko, ki ne sme manjkati v poletni garderobi. Izdelane so iz kvalitetnih zračnih materialov. Spletna trgovina vam nudi vse informacije kot so sestava, velikost, barva. V spletni trgovini lahko tudi preverite v kateri naši poslovalnici imajo želeno oblačilo na zalogi.

velika izbira belih poletnih oblek v spletni trgovini

Otroška majica je lahko spodnje in vrhnje oblačilo vašega otroka

vrhnja otroška majicaOtroška majica je oblačilo, ki je v otroških omarah najbolj pogosto. Vse vrste otroških majic, spodnje, kratke, z dolgimi rokavi ali brez rokavov, ki jih imamo v našem prodajnem programu so iz kvalitetnih materialov in modernega izgleda. Za punce jih imamo v vseh barvah, prevladujejo sicer tople barve. Običajno so okrašene še s kakšnimi dodatki, ki jih še dodatno popestrijo. Fantovske otroške majice večinoma v hladnih barvah s kakšnim zanimivim napisom ali sliko, več povdarka je tudi na oblikah ovratnikov.


Trgovina z otroškimi oblačili za vsak dan in za svečane priložnosti

V naši trgovini najdete vse za svojega otroka. V trgovini imamo pestro ponudbo v vseh številkah, ki jo redno dopolnjujemo. Prodajni program v trgovinah obsega majice, srajce, jopice, hlače, obleke, jakne, pižame, perilo in športna oblačila v vseh številkah. Vsa oblačila, pa naj so za vsak dan ali za svečane priložnosti, ki jih imamo v trgovini so kvalitetna in cenovno ugodna. V naši trgovini z otroškimi oblačili dobite tudi modne dodatke in sezonsko obutev. V trgovini Mana sigurno najde vsak otrok nekaj zase.

trgovina z otroskimi oblacili za svecane priloznosti

petek, 18. avgust 2017

Delovni kombinezon, v katerem se boste vedno odlično počutili

Primerna delovna oblačila so v današnjem času nadvse pomembna, zato je prav, da izberete ustrezen delovni kombinezon, ki bo odgovarjal vašim zahtevam in potrebam, hkrati pa vas ščiti v različnih vremenskih in delovnih razmerah. V naši ponudbi boste tako našli tudi zimske delovne kombinezone in podložene delovne kombinezone. Cena delovnih kombinezonov iz naše ponudbe je konkurenčna ostali ponudbi tovrstnih oblačil na tržišču, obenem pa vas bo hitro  prepričala, da smo pravi naslov za dober nakup.

Delovni kombinezon

sreda, 16. avgust 2017

Pranje črnega perila s sistemom za ekološko pranje brez mehčalca

Pranje perila je neizogibno opravilo, ki nas lahko v času enega leta obremeni z velikimi finančnimi stroški, kljub temu, da se tega morda sploh ne zavedamo. Z uporabo naprave ECO PRANJE pranje perila še nikoli ni bilo tako preprosto in ugodno. Naprava nam omogoča pranje črnega perila in drugih občutljivih peril, pri čemer poskrbi za živahnejše barve in zmanjšuje stroške električne energije. Dodatne informacije o pranju perila z uporabo naprave ECO PRANJE so vam na voljo pri prijaznih prodajalcih podjetja EKO TEHNOLOGIJA. Vabimo vas k obisku!

ECO pranje črnega perila



Pranje otroških, volnenih in športnih oblačil z napravo ECO PRANJE

Pranje otroških oblačil brez uporabe detergentov je preprosto najboljši način pranja otroških in drugih občutljivih oblačil. Z uporabo naprave ECO PRANJE se na preprost in učinkovit način izognemo uporabi škodljivih detergentov in tako prispevamo k boljšemu zdravju in manjšemu obremenjevanju okolja. Vse informacije o napravi za pranje lahko pridobite pri prodajalcih podjetja EKO TEHNOLOGIJA, kjer smo vam vedno pripravljeni svetovati.

ECO pranje oblačil