četrtek, 27. julij 2017

Zaščitna delovna oblačila – poceni delovni čevlji, brezrokavniki in maska za dihala

Zaščitna delovna oblačila so obvezna oprema vsakega delavca v delavnici ali na prostem, saj nam nudijo udobje in zaščito pred nevarnostmi, s katerimi se srečujemo pri delu. Pri delu z nevarnimi snovmi je potrebno uporabiti tudi zaščitne maske za dihala, katerih lastnosti prilagodimo stopnji nevarne snovi. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo zaščitnih delovnih oblačil, ki so na voljo po ugodni ceni. Ker imamo na področju prodaje zaščitnih delovnih oblačil veliko izkušenj, vam bomo pri izbiri oblačil tudi svetovali. Vabljeni k obisku!

Zaščitna maska za dihala

Delovna oblačila – kvalitetna zaščitna oprema, tudi dežna in odsevna oblačila

Delovna oblačila so vsekakor nepogrešljiv dodatek pri delu, ki skrbi za maksimalno udobje med samim delom, hkrati pa nas varuje pred morebitnimi poškodbami. Mednje sodijo tudi nepremočljiva dežna oblačila, ki nam omogočajo normalno opravljanje dela tudi v slabših vremenskih razmerah. V podjetju Trgos smo za vas pripravili ponudbo kvalitetnih delovnih oblačil po ugodni ceni, pred nakupom pa vam bomo z veseljem svetovali o izbiri primernih oblačil glede na delo, ki ga opravljate. Obiščite nas.

Zaščitna dežna delovna oblačila

ponedeljek, 24. julij 2017

Spodnje perilo za moške, ki ga boste z veseljem nosili

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki prisegajo na kakovostno, lepo in cenovno ugodno spodnje perilo za moške? Moške bomo z našo ponudbo boksaric ter slip in pant spodnjega perila  zagotovo prepričali v nakup. In to še ni vse: moške bi radi opozorili tudi na spodnje perilo Shreddies, saj je revolucija na področju spodnjega perila. Gre za inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice za moške so Izdelane v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Spodnje perilo za moške

Boksarice, ki vas rešijo vsake zadrege zaradi napenjanja

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki imajo težave z napenjanjem, trpijo zaradi bolezni prebavnega trakta ali z zadrževanjem vetrov? Za vas imamo naravnost odlično novico. V naši ponudbi bokseric za moške namreč lahko odslej najdete spodnje perilo Shreddies, pravo revolucijo na področju spodnjega perila. To inovativno spodnje perilo namreč s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice so izdelali v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Spodnje perilo boksarice

Boksarice, ki nevtralizirajo vonj vetrov

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki se najboljše počutijo v boksaricah? V naši ponudbi boksaric za moške lahko izbirate med tremi različnimi modeli, še posebej radi pa bi vas opozorili na spodnje perilo Shreddies, saj je revolucija na področju spodnjega perila. Gre za inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice za moške so Izdelane v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Boksarice za moške

petek, 21. julij 2017

Otroški dresi za nogomet in vsa potrebna oprema za kvalitetno igro

Otroški dresi za nogometVse za nogomet lahko najdete v naši spletni trgovini. Nogometni dresi, s katerimi bo igranje nogometa pravi užitek. Poglejte si vso ponudbo otroških nogometnih oblačil na naši spletni strani, od športnih dresov za otroke, do obutve, nogometnih žog, golov in rokavic po atraktivnih cenah, in naročite še danes. Zagotovite vašemu otroku kvaliteten otroški dres za nogomet in vso potrebno nogometno opremo. Za ugoden nakup otroškega nogometnega dresa, golov, žog, rokavic in mrež, obiščite našo spletno stran Firax, ali nas pokličite za nasvet na 041 664 978. Z veseljem vam bomo svetovali.




četrtek, 20. julij 2017

Delovna oblačila in obutev, kombinezoni, farmer hlače in pasovi

V spletni trgovini Magra po ugodnih cenah dobite delovna oblačila in obutev. Vsak dober delodajalec poskrbi, da delavci svoje delo lahko opravljajo udobno in tudi varno. Delovne obleke (kombinezone ali farmer hlače) pa je treba dopolniti še s primerno obutvijo. Pri nas lahko naročite kvalitetne zaščitne delovne obleke in trpežne čevlje. Pripravljamo tudi sitotisk na jakne, kombinezone in majice. Naročite delovna oblačila hitro in enostavno prek naše spletne trgovine. Izbira je pestra in kvalitetna.

Delovna oblačila

Delovni kombinezoni za toplejše dni in zimski delovni kombinezoni za mraz

Delovni kombinezoni so namenjeni varovanju celotnega telesa pred vročino, kemikalijami, paro ter trdnimi delci, katerim smo lahko izpostavljeni v določenih industrijah (opilki, okruški, železni in leseni delci, kamenje ipd.), v mrzli sezoni pa potrebujemo zimski delovni kombinezon, ki nas ob vsem naštetem še dodatno ščiti pred mrazom. Delovni kombinezoni v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. so narejeni iz trpežnih materialov, zimski delovni kombinezoni pa so še dodatno podloženi za boljše zadrževanje toplote. Preverite našo široko ponudbo zaščitnih oblačil.

Delovni kombinezoni

Delovni zimski čevlji – velika ponudba delovnih oblačil

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo veliko izbiro zimskih delovnih čevljev. Zimski delovni čevlji so kvalitetno izdelano, materiali, ki so ob izdelavi uporabljeni pa so trpežni in vzdržljivi. Oglejte si ponudbo delovnih čevljev na naši spletni strani in se odločite za nakup. V primeru vprašanj o delovnih čevljih smo vam dosegljivi tudi po telefonu.

Delovni čevlji

Delovne hlače – ugodna cena delovnih zimskih hlač farmer

Delovne hlače v vam podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. ponujamo po ugodni ceni. Pestro ponudbo delovnih hlač si lahko ogledate v naši spletni trgovini, seveda pa nas lahko tudi obiščete in si delovne hlače ogledate tudi v živo. Ponudba je pestra, cena delovnih hlač pa ugodna.

Zaščitne delovne hlače cena

Delovne hlače – kratke, dolge in delovne hlače z naramnicami

Delovne hlače morajo biti udobne, zračne in trpežne, da nas uspešno in učinkovito varujejo na delovnem mestu. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo več modelov, barv, velikosti in znamk delovnih hlač, tako da smo prepričani, da boste našli take, ki vam bodo ustrezale. Izberete lahko delovne hlače s pasom ali delovne hlače z naramnicami, dolge ali delovne kratke hlače. Vse so pa udobne, z veliko praktičnimi žepi za shranjevanje orodja in manjšega materiala.

Delovne hlače s pasom

Delovna zaščitna obleka – velika ponudba rokavic, hlač in jaken

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo kvalitetno in trpežno delovno zaščitno obleko. Odločate se lahko med različnimi kosi obleke in med različnimi modeli. Vsa delavna obleka je kakovostna in trpežna in delavca pri delu ščiti. Oglejte si široko ponudbo zaščitne obleke na naši spletni strani in se odločite za nakup.

Zaščitna delovna obleka

Delovna obleka za varnost in udobje na delu

Delovna obleka opravlja pomembno funkcijo zaščite in varnosti pri delu. Z delovno obleko in obutvijo zavarujemo vse dele telesa od glave do nog, z dodatki pa zaščitimo glavo, oči in dihala. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. je na voljo raznovrstna ponudba zaščitnih delovnih oblek po ugodni ceni. Zagotavljamo kvaliteto in trpežnost, ob tem pa se zavedamo še nečesa: delovna obleka in obutev po navadi na nas ostaneta cel dan, zato morata biti tudi udobna in zračna!

Zaščitna obleka in obutev

Delovna oblačila – specialna zaščitna delovna oblačila v Mariboru

Delovna zaščitna oblačila, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostna in cenovno ugodna. Narejena so iz kvalitetnih in trpežnih materialov, ki delavca ščitijo pred udarci in odrgninami ter vlago. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi delovnih zaščitnih oblačil in o njihovi nizki ceni in se odločite za nakup.

Delovna zaščitna oblačila

sreda, 19. julij 2017

Delovna oblačila za vse panoge

Delovna oblačila varujejo delavca od glave do pet. Ker nesreča kljub previdnosti nikoli ne počiva, so zaščitna delovna oblačila nujna, saj varujejo glavo, oči in vid, pluča in dihalne poti, roke, noge, kolena (ščitnik za kolena) ter telo. Delovna oblačila preprečijo udarce, praske, poškodbe telesa zaradi kemikalij, pare ter ostrih trdnih delcev. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. ponujamo visokokvalitetna delovna oblačila za celotno telo ter dodatke: ščitnik za kolena, čelade, maske, očala idr. Preverite!

Zaščitna delovna oblačila

petek, 14. julij 2017

Pranje perila na najenostavnejši način

Pranje perila ni zahtevna naloga, če se držimo nekaj nasvetov: zmeraj se ločeno lotevamo pranja belega perila, pranja temnega perila in pranja pisanega perila. Pranje belega perila in barvnega poteka pri višjih temperaturah kot pranje temnega perila. Pri pranju perila upoštevamo tudi material ter preverimo etiketo, na kateri so navedene optimalne temperature. Stroja pred pranjem perila ne natlačimo čisto do konca, za še učinkovitejše pranje perila brez detergentov in tople vode pa priporočamo napravo Eko pranje.

Eko pranje perila

Pranje otroških oblačil in pranje volnenih oblačil na naraven način

Pranje otroških oblačil je zahtevnejše, saj so oblačila največkrat bolj umazana, pa tudi različnih barv. Hkrati mora potekati čimbolj naravno in brez kemikalij, ki lahko dražijo kožo in povzročijo alergije. Zahtevnejše je tudi pranje volnenih oblačil in  pranje športnih oblačil. Če se spopadate s težavami, priporočamo uporabo naprave Eko pranje, ki jo namestimo na pralni stroj. Z njo učinkovito odstranimo mikrobe, umazanijo in neprijetne vonje, in to pri pranju otroških oblačil, pranju volnenih oblačil in pri pranju športnih oblačil.

Eko pranje oblačil za otroke

Pranje oblačil za novorojenčka je lahko enostavno z Eko pranjem

Pranje oblačil za novorojenčka mora bit temeljito in brez kemikalij, ki dražijo kožo in povzročajo alergije. Eko pranje je inovativen sistem, ki ga priključimo na pralni stroj in pomeni: uničenje do 99,6 % mikrobov, popolnoma varno pranje oblačil za novorojenčka, spodnjega perila in brisač, eko pranje brez detergentov in tople vode, najučinkovitejše pranje oblačil za ljudi z alergijami in velik prihranek pri energiji. Pranje oblačil na tak način je varno in predvsem učinkovito.

Pranje oblačil za novorojenčka

torek, 11. julij 2017

Delovni čevlji in zaščitni kombinezoni po meri - akcija

V podjetju Trgos vam ponujamo veliko izbiro kvalitetnih zaščitnih delovnih čevljev in drugih oblačil. Vsa zaščitna oblačila in čevlji so kakovostno in natančno izdelani ter med delom nudijo veliko mero udobja. Prepričajte se o širini ponudbe delovnih čevljev in zaščitnih oblačil na naši spletni strani in se odločite za nakup kakovostne delovne opreme.

Delovni čevlji



Delovne obleke in obutev po ugodni ceni – podjetje Trgos

V podjetju Trgos vam ponujamo široko izbiro delovne obleke, ki je kvalitetna in trpežna. Delovna obleka se lahko pohvali z zelo funkcionalno izdelavo, delavec pa lahko v svoj delovni kombinezon z lahko pospravi telefon, ključe in denarnico. Delovni kombinezon bo delavca zaščitil pred odrgninami in praskami, ki jim je delavec med delom izpostavljen.

Delovne obleke