ponedeljek, 19. junij 2017

Moška spodnja majica – obvezen kos perila za vsakega moškega. Že imate naše spodnje majice? Moške bodo navdušile.

Naj moška spodnja majica postane obvezen del vaše garderobe. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in velikostih. Materiali našega spodnjega perila so naravni in koži prijazni. Že imate spodnje majice moške bodo zagotovo navdušile. Pri nas lahko kupite tudi moške spodnjice in moške boksarice – cena izjemno ugodna. Še tako zahteven moški bo pri nas zagotovo našel nekaj zase.

Moška spodnja majica

Boksarice – popularno in udobno spodnje perilo. kot jih še niste imeli. Želite nove boksarice? Moške bodo navdušile.

V naši spletni trgovini vam ponujamo široko paleto spodnjega perila. Boksarice moške in ženske, spodnjice, spodnje majice, nogavice itd. zagotovo boste našli nekaj zase. Boksarice so na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih. Ne glede na to, ali ste športen ali eleganten tip, pri nas imamo vse. In to po izjemnih cenah. Naravni materiali, izjemna kakovost, različni vzorci in barve. Boksarice moške spremenijo v prave moške. Obiščite nas in se prepričajte sami!

Boksarice

Ugoden in kvaliteten tisk na tekstil

V podjetju Kolorado vam ponujamo pestro izbiro storitev tiska na tekstil, cerade, zastave, jumbo plakate in panoje. Svoje ideje nam lahko sporočite ali pa vam pri dizajnu pomagamo mi. Presenetite svoje najdražje za rojstni dan z izvirno majico ali pa enostavno oglašujte svoje podjetje. V primeru, da želite sami oglaševati svoje podjetje, vam ponujamo tudi možnost velikoformatnega tiska vseh oblik. Obiščite našo spletno stran in si oglejte podrobnosti. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate.

Velikoformatni tisk

Ugodne majice s potiskom tudi pri nas

Si želite hitro in enostavno oglaševati svoje podjetje, pa ne veste kako bi to storili? Ali preprosto želite podariti izvirno majico za rojstnodnevno darilo prijateljem ali bližnjim? Sedaj to lahko storite z majico s potiskom. V podjetju Kolorado vam nudimo ugoden, kakovosten in izviren tisk na majice, ki bo pritegnil prav vsako oko. Obiščite našo spletno stran in si oglejte pestro ponudbo majic s potiskom. Na voljo je tudi cenik tiska na majice ter drugi storitev

Majice s potiskom



sobota, 10. junij 2017

Poceni obleke – kje kupiti poceni poletne obleke?

Poceni obleke so odlična priložnost za prihranek pri menjavi garderobe in njeni pripravi na vroče poletne mesece. Poceni poletne obleke so lahko namenjene tudi preživljanju prostega časa, na voljo pa so v različnih krojih, z zanimivimi vzorci in poletnimi barvami. Ker so izdelane iz lahkih materialov, so popolna izbira oblačil v poletnih mesecih. Ogledate si jih lahko tudi v trgovinah Mana, v katerih boste našli zares pestro ponudbo oblek, namenjenih različnim priložnostim. Izberite svojo!

Poceni obleke