torek, 23. maj 2017

Otroške pohodne hlače in moška pohodna jakna – da bo izlet zares popoln

Otroške pohodne hlače so najprimernejša izbira oblačila za najmlajše, kadar se odpravljamo na izlet oziroma pohod. So nepremočljive in lahke, obenem pa se tudi hitro posušijo.  Pomembna je tudi nepremočljiva jakna, ki nas varuje pred vetrom in vlago. Oblačila za vso družino boste našli v trgovini Mana, v kateri je na voljo tudi moška pohodna jakna. Pričakujejo vas prijazni prodajalci, ki so vedno pripravljeni svetovati.

moška pohodna jakna

Otroška majica po ugodni ceni – otroške majice z dolgimi rokavi

Otroška majica naj bo izdelana iz 100% bombaža, ki diha in je koži prijazen. Na voljo so z različnimi potiski, napisi, v različnih barvah, s kapuco ali brez, primerne pa so za vse vremenske razmere in vse aktivnosti otroka – nosi jih lahko v šoli, doma ali med igro. Za hladnejše dni so na voljo tudi kvalitetne otroške majice z dolgimi rokavi. Obiščite trgovino Mana, ki vam poleg ugodnih cen nudi tudi visoko kvaliteto otroških oblačil. Vse za dobro počutje vašega malčka.

Otroška majica



Obleke za otroke – ljubke otroške obleke za poroko

Obleke za otroke so več kot le obleke, ki jih otrok nosi doma, v šoli in med igro. Ker so naši otroci pogosto deležni tudi pomembnih dogodkov, kot so poroke, birme, obhajila, je pomembno, da jim zagotovimo tudi primerne obleke. V trgovinah Mana boste našli otroške obleke za poroko, v katerih se bo otrok počutil prijetno in udobno. Da bodo na pomembnih dogodkih sproščeno uživali tudi otroci, obiščite Mano.

otroške obleke za poroko

četrtek, 18. maj 2017

Moške spodnje majice – velika izbira in ugodna cena

V naši spletni trgovini lahko najdete veliko ponudbo moških spodnjih majic, ki smo jo za vas pripravili. Odločite se lahko med veliko različnimi modeli in barvami moških spodnjih majic. Moška spodnja majica je narejena iz kakovostnih materialov, ki dihajo in vam tako zagotavlja veliko mero udobja. Več o moški spodnji majici nas lahko povprašate tudi po e-pošti.


moška spodnja majica

Moške nogavice – cena moških volnenih nogavic je ugodna

Moške nogavice, ki vam jih ponujamo pri nas so kvalitetne in udobne. Ponujamo vam različne vrste moških nogavic, izbirate pa lahko tudi med barvami in modeli. Oglejte si ugodne cene moških nogavic v naši spletni trgovini. Seveda nas o ceni posameznih moških nogavic lahko povprašate tudi po e-pošti ali pa nas pokličete po telefonu.

moške nogavice


Boksarice za moške – ugodno, kvalitetno in udobno

Boksarice, ki jih moškim ponujamo so kvalitetne in udobne. Izdelamo jih iz prijetnih materialov, ki zagotavljajo svežino preko celotnega dne. Oglejte si ponudbo moških boksaric na naši spletni strani in se odločite za nakup. Odločite se lahko med različnimi barvami in modeli moških boksaric. V primeru vprašanj o boksaricah za moške smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti.

boksarice moške

četrtek, 4. maj 2017

Brezrokavniki za varnost pri delu

Brezrokavniki telo varujejo pred hladom, ne da bi nas ovirali pri gibanju, saj so roke proste. Ob tem nam številni priročni žepi nudijo možnost, da orodje, ki ga bomo potrebovali kmalu, ves čas nosimo s seboj.  Varnostni brezrokavnik pri tem opravlja še dodatno funkcijo – zagotavlja večjo vidljivost delavca. Kadar delamo na mestu, kjer smo izpostavljeni nevarnostim zaradi slabe vidljivosti, na primer pri delu ob cesti ali na gradbišču, je varnostni brezrokavnik nujen del opreme, zaradi katere nas bodo drugi prej opazili tudi v slabih vremenskih pogojih.

varnostni brezrokavnik

Zaščitne maske za varno delo

Zaščitne maske varujejo dihala, kadar smo izpostavljeni nevarni snovem. Med nevarne snovi spadajo plini, topila, trdni in prašni delci, dim, ki nastane pri gorenju, kemikalije v prahu in spreju ter podobno. Enkratna izpostavljenost morda res ne bo naredila večje škode, večkratna izpostavljenost pa lahko vodi do hujših zdravstvenih težav ter celo smrti. Varilna maska nas ob hlapih varuje tudi pred ultravijoličnimi in ultrardečimi žarki, ki lahko poškodujejo oči in vodijo v izgubo vida. Ostanite varni na delovnem mestu in si zagotovite zaščitna delovna oblačila Trgos!

zaščitne maske