sreda, 26. april 2017

Športni puloverji in športne jope: oblačila, ki jih nosimo vse leto!

Športni pulover – saj veste, takšen s kapuco ali brez, v modnih barvah in dizajnih, s potiskom ali brez – je vedno modna izbira za ženske, moške in otroke. Podobno velja tudi za športne jope, razlika je pravzaprav le v načinu zapenjanja oziroma oblačenja. Športne jope so bolj priljubljene pri ženskah, udoben pulover pa bodo raje oblekli moški in otroci. Obe različici si boste zlahka izbrali v ponudbi trgovin Mana po posebno ugodnih cenah!

športne jope

Moška športna oblačila: za moška športna oblačila je ključno udobje!

Moška športna oblačila v trgovinah Mana: moške športne jakne, moške športne majice in hlače, jope, vetrovke, tekaške hlače in številna druga kakovostna moška športna oblačila so vam na voljo po zares ugodnih cenah. Obiščite nas v trgovinah in na spletni strani, kjer boste za vsak okus in žep našli moška športna oblačila, pa tudi veliko modnih ženskih in otroških oblačil za prosti čas, za vsak dan in tudi za razne svečane priložnosti.

moške športne jakne

Ženske pohodne hlače ter moške in otroške pohodne hlače tudi v Mani!

ženske pohodne hlačeŽenske pohodne hlače, lahke in udobne, vas bodo obvarovale pred škodljivimi vremenskimi vplivi, praskami, odrgninami ter piki insektov. Ker tudi svojim otrokom privoščite le najboljše, v Mani izberite tudi otroške pohodne hlače po ugodnih cenah. Omogočite svojim otrokom optimalno zaščito in udobje, ki ju zlahka zagotavljajo kakovostne otroške pohodne hlače. Naj bodo vsi vaši družinski pohodi v naravo z našimi oblačili udobni, kar se da varni in tudi prijetni.


sreda, 5. april 2017

Jeans hlače za vse želje in okuse, pri nas po najboljši ceni

Jeans hlače so klasični kos oblačila, ki je vedno trendovski in brez katerega ne morate biti. Po nove jeans hlače pridite v MANO, kjer trende vedno dobite ugodno. Poleg dolgih hlač različnih stilov, so nazaj v naših trgovinah tudi jeans kratke hlače. To sezono jih boste pri nas dobili po najboljši ceni, izbira pa je velika, tako da boste zagotovo lahko izbrali prave zase. Ženske, moške in otroške hlače najdete v vseh naših trgovinah širom Slovenije.

Več na: www.mana.eu/si/430/010104/Hlace_in_legice.aspx

Jeans hlače

torek, 4. april 2017

Tekaška majica za vse, ki so radi tudi pri športu unikatni in lepi

Tekaška majica mora biti udobna, funkcionalna in na otip prijetna. Običajno ima tekaška majica dolg rokav v hladnejših dneh, a nekateri tekači jih radi nosijo tudi pri višjih temperaturah, saj se radi popolnoma spotijo. Ko udari vročina, pa so čedalje bolj popularne majice brez rokavov. MANA ponuja veliko izbiro športnih oblačil, kjer ugodno najdete tudi tekaško majico dolgega rokava. Obiščite nas v trgovinah po vsej Sloveniji in izberite svojo.

Več tukaj.

tekaška majica kratek

Športna oblačila za fitnes, ki jih boste želeli nositi vsak dan

Športna oblačila za fitnes uporabljamo za različne športne aktivnosti, dandanes pa so tako trendovska, da jih lahko nosimo tudi za vsak dan in v kombinaciji z elegantnejšimi kosi. MANA nudi športna oblačila za otroke, ženske in moške. V športnih oblačilih za fitnes se moramo obvezno počutiti udobno, zato ne smejo ovirati gibanja in se morajo odlično prilegati. Druga pomembna lastnost pa je estetika. Naj si otroci svoja oblačila izberejo sami, da jih bodo radi nosili in se gibali. Ugodno športna oblačila za otroke in odrasle dobite pri nas.

Več na: www.mana.eu/si/430/010106/sportna_oblacila.aspx

Športna oblačila za otroke

Pohodne kratke hlače in druga aktivna moda

Pohodne kratke hlače so odlične za planinarjenje, pohodništvo, gorsko hojo in druge aktivnosti. So So iz kvalitetnih materialov, udobne in se lepo prilegajo, tako da vas nikakor ne bodo ovirale pri hoji. Pohodniške kratke hlače dobite v trgovinah MANA po vsej Sloveniji, kjer vas čakajo tudi najboljše cene. Prednost MANE je, da pri nas lahko poceni oblečete prav vso družino. Stopite aktivno v pomlad in si privoščite pohodniške kratke hlače, ki vam bodo še dolgo služile.

Več tukaj.

Pohodne hlače

Jeans jakna za trendovsko pomlad in vse ostale sezone

Jeans jakna je brezčasni in izjemno koristen kos oblačila, saj jo lahko kombiniramo v različnih stilih. Jeans jakne so primerne za ženske, moške in otroke in so odlična alternativa klasičnim jaknam, sploh v dneh, ko je že bolj toplo. Letos so še posebej popularne takšne z različnimi potiski, našitki in živimi barvami. V trgovini MANA dobite jeans jakne različnih stilov za moške, ženske in otroke. Poiščite svoj unikaten kos in zažarite. Pri nas po najbolj ugodni ceni, ki so jo lahko privoščite.

Več tukaj.

Jeans jakne