četrtek, 16. februar 2017

Termoflisi narejeni iz kvalitetnega materiala in ugodne cene

Termoflisi za dobro počutje in aktivno preživljanje prostega časa v naravi


V podjetju Modest d.o.o. nudimo odlične termoflise, ki so narejeni iz kvalitetnega 100% poliestra in zračni, kar omogoča udobno gibanje v naravi. Med različnimi termoflisi so izjemno priljubljene termoflis jope, ki jih lahko nosite čez majico ali namesto puloverja ter jakne. Termoflis jope so vam na voljo v različnih barvah in modelih, tako da lahko vsakdo najde primeren termoflis zase.



torek, 14. februar 2017

Poceni lovska oblačila oziroma lovske obleke | Ugodna lovska srajca

Lovska oblačila


Lovska oblačila morajo biti udobna, trpežna in izdelana tako, da opravijo svojo nalogo. Lovci se gibljejo po naravi v vseh letnih časih, zato morajo biti lovska oblačila, kot je denimo lovska srajca, temu ustrezno prilagojena. Če potrebujete odlično lovsko srajco, vas vabimo, da se pri nas oglasite, saj v naši spletni trgovini za lovce uporabljamo le najboljše artikle. Seveda skrbimo, da so naše cene konkurenčne, zato je nakup pri nas vsestransko dober.



Termoflis jakne ter ostali flisi v akciji naše trgovine so zelo poceni

Flisi

Flisi so pomembna oblačila, saj jih najpogosteje nosimo ob prehodnem času, ko pogosto pride do velikih temperaturnih nihanj, ki se lahko zgodijo tudi nenadno. Zato je zelo pomembno, da so flisi, ki jih kupimo, visoke kvalitete. Flis jakne, ki jih prodajamo, so odličen proizvod. Če boste flis jakne kupili pri nas, vas bodo ustrezno zaščitile pred raznimi motečimi vremenskimi in temperaturnimi vplivi. To pa je navsezadnje pomembno tudi zato, da človek ob zunanji aktivnosti ohrani svoje zdravje.



ponedeljek, 6. februar 2017

Delovne hlače, ki nudijo udobje – na voljo tudi dežne hlače

Delovne hlače nudijo udobje in varnost pri delu. Izdelane so iz kvalitetnih materialov, zato delavca pri delu ne ovirajo. Za vse, ki se držite načela »nič nas ne more presenetiti« smo pripravili tudi dežne hlače, ki omogočajo normalno delo v slabih vremenskih razmerah in so prav tako izdelane iz najbolj kvalitetnih materialov. Vabimo vas k ogledu ponudbe na naši spletni strani. V primeru vprašanj se obrnite na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri zaščitne opreme. Prepričani smo, da boste z našimi delovnimi hlačami zadovoljni. Veselo na delo in ne pozabite – lastna varnost je vedno na prvem mestu!
Gozdarska zaščitna oprema

Gozdarska zaščitna oprema – gozdarske čelade in druga oprema

Gozdarska zaščitna oprema kvalitetne izdelave – gozdarske čelade za prave gozdarje

Gozdarska zaščitna oprema je namenjena vsem gozdarjev, ki so v gozdu izpostavljeni nevarnostim zaradi padcev vejevja oziroma padcev z dreves pri delu. Brez zaščitne opreme delavec nikakor ni varen pred poškodbami v primeru nesreč. Najpomembnejša je seveda uporaba gozdarske čelade, saj je glava najbolj izpostavljena poškodbam. V podjetju Trgos smo za vas pripravili široko ponudbo kvalitetne gozdarske zaščitne opreme, zato nikar ne čakajte – obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo. Postavite lastno varnost na prvo mesto!
Gozdarska zaščitna čelada cena

Delovne obleke, kombinezoni in druga zaščitna oprema – zimski delovni kombinezoni

Delovne obleke in kombinezoni, ki bodo poskrbeli za vaše udobje – zimski delovni kombinezoni
Delovne obleke in kombinezoni so obvezen del opreme vsakega gozdarja. Skrbijo za varnost in udobje pri delu, ki je fizično naporno in nevarno. V hladnih dneh so odlična izbira zimski delovni kombinezoni, ki nas zaščitijo pred mrazom in nam omogočajo normalno delo tudi v hladnih dneh. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo delovnih oblek in kombinezonov, zato vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Če imate kakršnakoli vprašanja se obrnite na nas – z veseljem vam bomo svetovali!
Zimski delovni kombinezoni

Osebna varovalna oprema vključuje tudi odsevna oblačila

Osebna varovalna oprema – kakovostno izdelana odsevna oblačila z ugodno ceno
Osebna varovalna oprema bo poskrbela za varnost pri delu, ki ga opravljate. Gre za zaščitno opremo, ki močno zmanjša tveganje za nastanek poškodb pri delu. Zavedati se moramo, da so delovne nesreče vse pogostejše in vse pogosteje prihaja do poškodb zaradi neuporabe osebne varovalne opreme. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo zaščitne opreme, med katero sodijo tudi odsevna oblačila. Preverite ponudbo in nas v primeru dodatnih vprašanj kontaktirajte – z veseljem vam bomo svetovali. Ker je varnost pri delu vedno na prvem mestu!
Osebna varovalna oprema

Ženske zimske jakne in zimske jakne za otroke: ugodne akcijske cene!

Ženske zimske jakne so zadnja leta še posebno priljubljene in zdi se, da nekako izpodrivajo klasične ženske plašče. Udobne in modne zimske jakne z veseljem oblečejo tako mlada dekleta kakor tudi starejše dame. V naši ponudbi so vam na voljo modna ženska oblačila, različne modne jakne,  elegantne črne jakne in športne bunde. Za vsak okus se najde primeren kos po konkurenčnih cenah.

ženske športne jakne

Elegantne ženske obleke različnih dolžin, barv in materialov!

Naj vas ne skrbi več, kaj boste oblekle – pri nas najdete elegantne ženske obleke, v katerih vas bodo zagotovo opazili! Vse ženske obleke so iz prijetnih in kvalitetnih materialov, na voljo v modnih barvah in sodobnih krojih. Različne ženske obleke, s katerimi lahko popestrite svojo garderobo, po ugodnih. Ne spreglejte številnih ugodnosti in popustov trgovin Mana, našo pestro ponudbo in novosti pa lahko redno spremljate tudi na www.mana.eu.

elegantne ženske obleke

Ženske športne jakne Mana: jakne, v katerih vas bodo zagotovo opazili!

Ženske športne jakne sodobnih dizajnov, iz kakovostnih materialov in v modnih dizajnih, tudi v večjih konfekcijskih številkah, najdete v trgovinah Mana. Pri nas lahko oblečete za zimo vso svojo družino – po konkurenčnih cenah! Cenovno ugodna, modna ženska smučarska jakna vas bo ščitila pred vremenskimi vplivi, hkrati pa vam bo zagotovila popolno udobje in moden videz, ki si ga želi vsaka ženska. Smučarska jakna je najboljša izbira za vse prostočasne zimske aktivnosti.

ženske športne jakne