sreda, 4. januar 2017

Cena glušnikov Peltor za ušesa je tu nizka | Glušniki-čepki ugodno

Glušniki so zelo pomembni za kvalitetno zaščito sluha. Človeški sluh je namreč dokaj občutljiv in delo v pogojih hrupa lahko hitro povzroči težave s sluhom ali pa celo trajne okvare. Zato je koristno, da imamo pri roki vedno kvalitetne glušnike. Če pa to ni mogoče, je nujno, da imamo v žepu vedno par glušnikov-čepkov. Glušniki-čepki lahko namreč prav tako kvalitetno zaščitijo naš sluh pred motečimi vplivi hrupa v delovnem okolju.

Več na: www.trgos.si/si/izberite/zascita-sluha-g18.shtml

glušniki

Cena gozdarske zaščitne čelade z vizirjem je v naši trgovini všečna

Gozdarska čelada je eden ključnih delov delovne oziroma zaščitne opreme vsakega gozdarja. Pravijo, da je zdravje samo eno, zato je potrebno med delom zagotovite vse, kar je potrebno za delavčevo osebno varnost in zdrave pogoje dela. V to kategorijo kvalitetna gozdarska čelada zagotovo sodi. Cena gozdarske čelade je v današnjem času, ko se vsi trudimo, da za svoj denar dobimo največ, zagotovo pomembna. Pri nas je cena gozdarske čelade konkurenčna, poleg tega pa boste za svoj denar tu dobili najboljšo kvaliteto.

Več na strani: www.trgos.si/si/gozdarska-oprema/oprema-za-gozdarje-g129.shtml

gozdarska čelada

torek, 3. januar 2017

Ženske rokavice: tople in udobne smučarske rokavice

Ženske rokavice so vam v trgovinah Mana na voljo v mnogih različicah oziroma modelih, barvah, barvnih kombinacijah, vzorcih in velikostih. Naše rokavice so tople in udobne ter poskrbijo za optimalno zaščito rok pred mrazom, na voljo pa so vam tudi elegantne rokavice, ki jih lahko kombinirate z večerno toaleto. Poseben del ponudbe rokavic pa so seveda tudi smučarske rokavice, ki so izjemno tople, zato jih lahko brez skrbi uporabljate tudi v najbolj neugodnih pogojih.

Več na strani: www.mana.eu/si/430/010108/Modni_dodatki.aspx

damske rokavice

Ženska zimska jakna in druge jakne – zimske ali jesenske

Ženska zimska jakna za različne sloge oblačenja. V trgovinah Mana vam je na voljo tako zimska jakna za mladostnice, navdušene nad najnovejšimi modnimi trendi, kot za zrele ženske, ki cenijo umirjen, hkrati pa eleganten kroj. Poleg tega pa lahko pri nas najdete tudi moške in otroške jakne – zimske ali jesenske oziroma prehodne. Našo ponudbo dopolnjuje bogata izbira modnih dodatkov, ki bodo poskrbeli, da vam bo v hladnejših mesecih leta še malce topleje.

Več na: www.mana.eu/si/430/010107/Jakne_in_plasci.aspx

jakne zimske

Ženska smučarska jakna in druge smučarske jakne – akcija

Ženska smučarska jakna in smučarske jakne za moške in otroke so vam v trgovinah Mana na voljo po zelo ugodnih rednih cenah – in to kljub dejstvu, da gre za izredno kvalitetne in modne smučarske jakne. Akcija, ki je pogosto organizirana tudi izven tradicionalnih posezonskih znižanj, pa poskrbi še za dodatne popuste. Do novih, udobnih smučarskih oblačil, ki vas bodo zaščitila pred mrazom, vetrom in vlago, lahko pridete za neverjetno nizko ceno!

Več tukaj.

ženska jakna

ponedeljek, 2. januar 2017

Ženska bunda: kvalitetne in poceni ženske smučarske bunde

Ženska bunda, kupljena v trgovinah Mana, je investicija, ki je ne boste obžalovali. Zaradi kakovostne izdelave in skorajda večno modernih krojev so naše bunde primerno tudi za dolgoletno nošnjo. Na voljo so vam bunde za najrazličnejše namene, od malce bolj športnih do bolj elegantnih bund, odločite pa se lahko tudi za nakup izjemno trpežne ženske smučarske bunde po ugodni ceni. Vse naše smučarske bunde predstavljajo izjemno učinkovito zaščito pred vetrom, mrazom in pred vlago.

Več tukaj.

ženske bunde

Smučarske hlače – modne in kvalitetne ženske smučarske hlače

Smučarske hlače, ki vam jih ponujamo v trgovinah Mana, združujejo izjemno modne kroje in barvne kombinacije s kvalitetnimi materiali in izdelavo. To velja tako za moške in otroške, še posebej pa za ženske smučarske hlače. Vsa zimska oblačila iz naše ponudbe odlikuje nadpovprečno dolga življenjska doba, za katero poskrbijo predvsem kvalitetni šivi. Obenem pa so smučarske hlače in druga oprema na voljo po izjemno dostopnih cenah. Čim prej si priskrbite primerna oblačila – bele strmine vabijo!

Več na strani: www.mana.eu/si/430/010112/Smucarska_oblacila.aspx

smučarske hlače