četrtek, 19. oktober 2017

Moške nogavice

Kakovostne nogavice za moške po ugodni ceni 

Nogavice so za moške zelo pomembne, saj zaključijo celotno podobo. Še zlasti elegantne nogavice morajo ustrezati določenim pravilom. Na splošno velja, da so moške nogavice v umirjenih temnih barvah, oziroma v barvah, ki ustrezajo oblačilom in čevljem. Izredno pomembno je, da se ob dvigu hlačnic ne vidi gola koža, zato je najbolje izbrati visoke oz. dolge nogavice. V mrzlih dneh bodo prav prišle debele nogavice iz volne.

Še več iz naše ponudbe: https://spodnje-perilo.si/31-nogavice

torek, 12. september 2017

Ugodni gležnarji z visoko peto in usnjeni črni gležnarji s polno peto

elegantni črni gležnarji z visoko petoOdločite se za nakup gležnarjev z visoko peto, ki so udobni in kvalitetni. Gležnarji z visoko peto so vam na voljo po ugodni ceni, obujete pa jih lahko tudi k bolj svečanim oblačilom, saj vam ponujamo veliko izbiro gležnarjev z visoko tanko peto, ki ustvarjajo uglajen videz. Ne spreglejte široke ponudbe ostalih gležnarjev s peto in izbirajte med različnimi modeli gležnarjev. V primeru vprašanj nas kontaktirajte po e-pošti. Z veseljem vam bomo pomagali.


ponedeljek, 11. september 2017

Zimski gležnarji piščančki in gumijasti športni gležnarji z vezalkami

zimski gležnarji - piščančkiZimski gležnarji, ki vam jih ponujamo pri nas so udobni in trpežni. Sestavljeni so iz prijaznih materialov, ki nogi zagotavljajo udobje. Zimski gležnarji se lahko pohvalijo z natančno in kakovostno izdelavo, njihova življenjska doba pa bo tako dolga. Odločite se za naročilo vaših najljubših zimskih gležnarjev, ki jih lahko pri nas naročite po ugodni ceni.


Ugodni črni gležnarji s tanko peto, skrito, debelo ali nizko peto

Gležnarji s peto, ki vam jih ponujamo pri nas so kvalitetni in nogi nudijo veliko mero udobja. Odločite se lahko za nakup različnih modelov gležnarjev in tako izberete tiste, ki so vam najljubši in najudobnejši. Cene gležnarjev s peto so ugodne, ne spreglejte pa tudi gležnarjev v akciji. V primeru dodatnih vprašanj o naročilu in pošiljanju nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti.

Gležnarji z nizko debelo peto

Jesenski gležnarji s platformo in visoki škornji po ugodni ceni

modni črni gležanrjiGležnarji so obuvalo, ki ga lahko kombiniramo k različnim stilom oblačil. Odločite se lahko za visoke gležnarje s peto ali za nizke gležnarje brez pete. Ponujamo vam tudi usnjene gležnarje in gležnarje piščančke. Odločite se za nakup jesenskih gležnarjev po ugodni ceni še danes. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu.


petek, 1. september 2017

Otroška brisača s kapuco, oblačila za novorojenčke, pralne plenice.

Za vašega novorojenčka ali otroka je samo najboljše dovolj dobro, zato smo za vas pripravili bogato ponudbo otroških brisač s kapuco, ki so narejene iz mehkega frotirja, ki hitro in učinkovito posuši dojenčkovo kožo. Ne spreglejte ponudbe otroških oblačil za novorojenčke, prav tako narejenih iz prijetnega in udobnega bombaža, ki ne povzroča alergij na koži. Ker večina otrok plenice nosi kar nekaj časa, je pomembno, da so plenice za otroke kakovostne. Pri nas boste dobili kvalitetne plenice za otroke, otroške pralne plenice in tetra plenice.

Otroška brisača s kapuco

petek, 25. avgust 2017

Volnene nogavice – trgovina z debelimi, otroškimi volnenimi nogavicami

Trgovina z volnenimi nogavicami, v kateri so vam na voljo kvalitetno izdelane volnene nogavice za vse generacije in spole. Volnene nogavice so najboljša izbira v zimskih mesecih, saj so zelo tople in prijetne za nošnjo. Na voljo so v različnih barvah in velikostih, zato boste zagotovo tudi vi našli prave zase. Vabimo vas, da si ogledate spletno trgovino z volnenimi nogavicami Spodnje-perilo.si in tudi vi najdete prave volnene nogavice, ki vas bodo grele v hladnih dneh.

Trgovina z volnenimi nogavicami

Volnene nogavice za otroke – prodaja debelih, pletenih volnenih nogavic

Volnene nogavice so primerne za vse generacije ljudi – tako za otroke, kot tudi za odrasle in za starostnike. Ker so zelo tople, je njihova uporaba v zimskih mesecih priporočljiva. Izdelane so iz naravnega in kvalitetnega materiala, na voljo pa so po ugodni ceni. Vabimo vas da preverite ponudbo debelih volnenih nogavic v spletni trgovini Spodnje-perilo.si. Pri izbiri primernega spodnjega perila vam bomo z veseljem priskočili na pomoč, saj imamo s prodajo veliko izkušenj. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Debele volnene nogavice

Cena volnenih nogavic za otroke – debele, pletene nogavice

Cena volnenih nogavic vam  v spletni trgovini Spodnje-perilo.si omogoča poceni nakup nogavic iz volne za vso družino. Ker so nogavice na voljo v različnih barvah, jih boste z lahkoto prilagodili tudi drugim oblačilom. Nogavice iz volne so izdelane iz kvalitetnega in trpežnega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje. Ceno volnenih nogavic lahko preverite v naši spletni trgovini, prav tako pa se lahko obrnete tudi na prijazne prodajalce, ki so vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Veselimo se vašega obiska.

Cena nogavic iz volne

torek, 22. avgust 2017

Ženske tunike so poleg kopalk običajna poletna oprema za na plažo

Ženske tunike, ki jih dobite pri nas so izdelane iz kvalitetnih materialov. Tunike so modne in udobne, zato so zelo priljubljeno žensko oblačilo. Tunike so primerne za vse starosti in za vse modne sloge. Tunika je zelo univerzalno oblačilo, saj jo lahko kombiniramo s skoraj vsemi drugimi oblačili. Tunike so zelo priročne tudi v poletnem času. Tunike preprosto oblečemo čez kopalke in že smo pripravljeni za odhod na plažo ali na bazen. Naše tunike so zelo modne in cenovno ugodne.


Ženska krila - poleti gremo tudi na plažo v modnem ženskem krilu

V našem prodajnem programu imamo veliko različnih ženskih modnih kril. Izbirate lahko med različnimi modeli in materiali, dolžinami in barvami. Ženska krila so klasičen kos ženske garderobe, ki lahko izgleda elegantno ali športno. Nosijo se v vseh letnih časih, poleti v tanjših materialih, pozimi v debelejših materialih. Kombinirajo se lahko z vsemi drugimi oblačili, celo s hlačami. V ponudbi, ki jo redno dopolnjujemo, boste sigurno našli nekaj za svoj okus. V naših trgovinah vas čaka ponudba po zadnjih modnih trendih.

modna ženska krila za poletje

Poletne obleke v spletni trgovini po zelo ugodnih akcijskih cenah

V naši spletni trgovini imamo veliko izbiro belih poletnih oblek. Naš prodajni program obsega vse vrste poletnih oblek: bele in elegantne, kratke ter brez rokavov. Brez dvoma boste v naši spletni trgovini našli zase tisto pravo belo poletno obleko, ki ne sme manjkati v poletni garderobi. Izdelane so iz kvalitetnih zračnih materialov. Spletna trgovina vam nudi vse informacije kot so sestava, velikost, barva. V spletni trgovini lahko tudi preverite v kateri naši poslovalnici imajo želeno oblačilo na zalogi.

velika izbira belih poletnih oblek v spletni trgovini

Otroška majica je lahko spodnje in vrhnje oblačilo vašega otroka

vrhnja otroška majicaOtroška majica je oblačilo, ki je v otroških omarah najbolj pogosto. Vse vrste otroških majic, spodnje, kratke, z dolgimi rokavi ali brez rokavov, ki jih imamo v našem prodajnem programu so iz kvalitetnih materialov in modernega izgleda. Za punce jih imamo v vseh barvah, prevladujejo sicer tople barve. Običajno so okrašene še s kakšnimi dodatki, ki jih še dodatno popestrijo. Fantovske otroške majice večinoma v hladnih barvah s kakšnim zanimivim napisom ali sliko, več povdarka je tudi na oblikah ovratnikov.


Trgovina z otroškimi oblačili za vsak dan in za svečane priložnosti

V naši trgovini najdete vse za svojega otroka. V trgovini imamo pestro ponudbo v vseh številkah, ki jo redno dopolnjujemo. Prodajni program v trgovinah obsega majice, srajce, jopice, hlače, obleke, jakne, pižame, perilo in športna oblačila v vseh številkah. Vsa oblačila, pa naj so za vsak dan ali za svečane priložnosti, ki jih imamo v trgovini so kvalitetna in cenovno ugodna. V naši trgovini z otroškimi oblačili dobite tudi modne dodatke in sezonsko obutev. V trgovini Mana sigurno najde vsak otrok nekaj zase.

trgovina z otroskimi oblacili za svecane priloznosti

petek, 18. avgust 2017

Delovni kombinezon, v katerem se boste vedno odlično počutili

Primerna delovna oblačila so v današnjem času nadvse pomembna, zato je prav, da izberete ustrezen delovni kombinezon, ki bo odgovarjal vašim zahtevam in potrebam, hkrati pa vas ščiti v različnih vremenskih in delovnih razmerah. V naši ponudbi boste tako našli tudi zimske delovne kombinezone in podložene delovne kombinezone. Cena delovnih kombinezonov iz naše ponudbe je konkurenčna ostali ponudbi tovrstnih oblačil na tržišču, obenem pa vas bo hitro  prepričala, da smo pravi naslov za dober nakup.

Delovni kombinezon

sreda, 16. avgust 2017

Pranje črnega perila s sistemom za ekološko pranje brez mehčalca

Pranje perila je neizogibno opravilo, ki nas lahko v času enega leta obremeni z velikimi finančnimi stroški, kljub temu, da se tega morda sploh ne zavedamo. Z uporabo naprave ECO PRANJE pranje perila še nikoli ni bilo tako preprosto in ugodno. Naprava nam omogoča pranje črnega perila in drugih občutljivih peril, pri čemer poskrbi za živahnejše barve in zmanjšuje stroške električne energije. Dodatne informacije o pranju perila z uporabo naprave ECO PRANJE so vam na voljo pri prijaznih prodajalcih podjetja EKO TEHNOLOGIJA. Vabimo vas k obisku!

ECO pranje črnega perila



Pranje otroških, volnenih in športnih oblačil z napravo ECO PRANJE

Pranje otroških oblačil brez uporabe detergentov je preprosto najboljši način pranja otroških in drugih občutljivih oblačil. Z uporabo naprave ECO PRANJE se na preprost in učinkovit način izognemo uporabi škodljivih detergentov in tako prispevamo k boljšemu zdravju in manjšemu obremenjevanju okolja. Vse informacije o napravi za pranje lahko pridobite pri prodajalcih podjetja EKO TEHNOLOGIJA, kjer smo vam vedno pripravljeni svetovati.

ECO pranje oblačil

četrtek, 27. julij 2017

Zaščitna delovna oblačila – poceni delovni čevlji, brezrokavniki in maska za dihala

Zaščitna delovna oblačila so obvezna oprema vsakega delavca v delavnici ali na prostem, saj nam nudijo udobje in zaščito pred nevarnostmi, s katerimi se srečujemo pri delu. Pri delu z nevarnimi snovmi je potrebno uporabiti tudi zaščitne maske za dihala, katerih lastnosti prilagodimo stopnji nevarne snovi. V podjetju Trgos smo za vas pripravili pestro ponudbo zaščitnih delovnih oblačil, ki so na voljo po ugodni ceni. Ker imamo na področju prodaje zaščitnih delovnih oblačil veliko izkušenj, vam bomo pri izbiri oblačil tudi svetovali. Vabljeni k obisku!

Zaščitna maska za dihala

Delovna oblačila – kvalitetna zaščitna oprema, tudi dežna in odsevna oblačila

Delovna oblačila so vsekakor nepogrešljiv dodatek pri delu, ki skrbi za maksimalno udobje med samim delom, hkrati pa nas varuje pred morebitnimi poškodbami. Mednje sodijo tudi nepremočljiva dežna oblačila, ki nam omogočajo normalno opravljanje dela tudi v slabših vremenskih razmerah. V podjetju Trgos smo za vas pripravili ponudbo kvalitetnih delovnih oblačil po ugodni ceni, pred nakupom pa vam bomo z veseljem svetovali o izbiri primernih oblačil glede na delo, ki ga opravljate. Obiščite nas.

Zaščitna dežna delovna oblačila

ponedeljek, 24. julij 2017

Spodnje perilo za moške, ki ga boste z veseljem nosili

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki prisegajo na kakovostno, lepo in cenovno ugodno spodnje perilo za moške? Moške bomo z našo ponudbo boksaric ter slip in pant spodnjega perila  zagotovo prepričali v nakup. In to še ni vse: moške bi radi opozorili tudi na spodnje perilo Shreddies, saj je revolucija na področju spodnjega perila. Gre za inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice za moške so Izdelane v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Spodnje perilo za moške

Boksarice, ki vas rešijo vsake zadrege zaradi napenjanja

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki imajo težave z napenjanjem, trpijo zaradi bolezni prebavnega trakta ali z zadrževanjem vetrov? Za vas imamo naravnost odlično novico. V naši ponudbi bokseric za moške namreč lahko odslej najdete spodnje perilo Shreddies, pravo revolucijo na področju spodnjega perila. To inovativno spodnje perilo namreč s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice so izdelali v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Spodnje perilo boksarice

Boksarice, ki nevtralizirajo vonj vetrov

Ste tudi vi med tistimi moškimi, ki se najboljše počutijo v boksaricah? V naši ponudbi boksaric za moške lahko izbirate med tremi različnimi modeli, še posebej radi pa bi vas opozorili na spodnje perilo Shreddies, saj je revolucija na področju spodnjega perila. Gre za inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Te boksarice za moške so Izdelane v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok.

Boksarice za moške

petek, 21. julij 2017

Otroški dresi za nogomet in vsa potrebna oprema za kvalitetno igro

Otroški dresi za nogometVse za nogomet lahko najdete v naši spletni trgovini. Nogometni dresi, s katerimi bo igranje nogometa pravi užitek. Poglejte si vso ponudbo otroških nogometnih oblačil na naši spletni strani, od športnih dresov za otroke, do obutve, nogometnih žog, golov in rokavic po atraktivnih cenah, in naročite še danes. Zagotovite vašemu otroku kvaliteten otroški dres za nogomet in vso potrebno nogometno opremo. Za ugoden nakup otroškega nogometnega dresa, golov, žog, rokavic in mrež, obiščite našo spletno stran Firax, ali nas pokličite za nasvet na 041 664 978. Z veseljem vam bomo svetovali.




četrtek, 20. julij 2017

Delovna oblačila in obutev, kombinezoni, farmer hlače in pasovi

V spletni trgovini Magra po ugodnih cenah dobite delovna oblačila in obutev. Vsak dober delodajalec poskrbi, da delavci svoje delo lahko opravljajo udobno in tudi varno. Delovne obleke (kombinezone ali farmer hlače) pa je treba dopolniti še s primerno obutvijo. Pri nas lahko naročite kvalitetne zaščitne delovne obleke in trpežne čevlje. Pripravljamo tudi sitotisk na jakne, kombinezone in majice. Naročite delovna oblačila hitro in enostavno prek naše spletne trgovine. Izbira je pestra in kvalitetna.

Delovna oblačila

Delovni kombinezoni za toplejše dni in zimski delovni kombinezoni za mraz

Delovni kombinezoni so namenjeni varovanju celotnega telesa pred vročino, kemikalijami, paro ter trdnimi delci, katerim smo lahko izpostavljeni v določenih industrijah (opilki, okruški, železni in leseni delci, kamenje ipd.), v mrzli sezoni pa potrebujemo zimski delovni kombinezon, ki nas ob vsem naštetem še dodatno ščiti pred mrazom. Delovni kombinezoni v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. so narejeni iz trpežnih materialov, zimski delovni kombinezoni pa so še dodatno podloženi za boljše zadrževanje toplote. Preverite našo široko ponudbo zaščitnih oblačil.

Delovni kombinezoni

Delovni zimski čevlji – velika ponudba delovnih oblačil

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo veliko izbiro zimskih delovnih čevljev. Zimski delovni čevlji so kvalitetno izdelano, materiali, ki so ob izdelavi uporabljeni pa so trpežni in vzdržljivi. Oglejte si ponudbo delovnih čevljev na naši spletni strani in se odločite za nakup. V primeru vprašanj o delovnih čevljih smo vam dosegljivi tudi po telefonu.

Delovni čevlji

Delovne hlače – ugodna cena delovnih zimskih hlač farmer

Delovne hlače v vam podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. ponujamo po ugodni ceni. Pestro ponudbo delovnih hlač si lahko ogledate v naši spletni trgovini, seveda pa nas lahko tudi obiščete in si delovne hlače ogledate tudi v živo. Ponudba je pestra, cena delovnih hlač pa ugodna.

Zaščitne delovne hlače cena

Delovne hlače – kratke, dolge in delovne hlače z naramnicami

Delovne hlače morajo biti udobne, zračne in trpežne, da nas uspešno in učinkovito varujejo na delovnem mestu. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo več modelov, barv, velikosti in znamk delovnih hlač, tako da smo prepričani, da boste našli take, ki vam bodo ustrezale. Izberete lahko delovne hlače s pasom ali delovne hlače z naramnicami, dolge ali delovne kratke hlače. Vse so pa udobne, z veliko praktičnimi žepi za shranjevanje orodja in manjšega materiala.

Delovne hlače s pasom

Delovna zaščitna obleka – velika ponudba rokavic, hlač in jaken

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam ponujamo kvalitetno in trpežno delovno zaščitno obleko. Odločate se lahko med različnimi kosi obleke in med različnimi modeli. Vsa delavna obleka je kakovostna in trpežna in delavca pri delu ščiti. Oglejte si široko ponudbo zaščitne obleke na naši spletni strani in se odločite za nakup.

Zaščitna delovna obleka

Delovna obleka za varnost in udobje na delu

Delovna obleka opravlja pomembno funkcijo zaščite in varnosti pri delu. Z delovno obleko in obutvijo zavarujemo vse dele telesa od glave do nog, z dodatki pa zaščitimo glavo, oči in dihala. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. je na voljo raznovrstna ponudba zaščitnih delovnih oblek po ugodni ceni. Zagotavljamo kvaliteto in trpežnost, ob tem pa se zavedamo še nečesa: delovna obleka in obutev po navadi na nas ostaneta cel dan, zato morata biti tudi udobna in zračna!

Zaščitna obleka in obutev

Delovna oblačila – specialna zaščitna delovna oblačila v Mariboru

Delovna zaščitna oblačila, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostna in cenovno ugodna. Narejena so iz kvalitetnih in trpežnih materialov, ki delavca ščitijo pred udarci in odrgninami ter vlago. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi delovnih zaščitnih oblačil in o njihovi nizki ceni in se odločite za nakup.

Delovna zaščitna oblačila

sreda, 19. julij 2017

Delovna oblačila za vse panoge

Delovna oblačila varujejo delavca od glave do pet. Ker nesreča kljub previdnosti nikoli ne počiva, so zaščitna delovna oblačila nujna, saj varujejo glavo, oči in vid, pluča in dihalne poti, roke, noge, kolena (ščitnik za kolena) ter telo. Delovna oblačila preprečijo udarce, praske, poškodbe telesa zaradi kemikalij, pare ter ostrih trdnih delcev. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. ponujamo visokokvalitetna delovna oblačila za celotno telo ter dodatke: ščitnik za kolena, čelade, maske, očala idr. Preverite!

Zaščitna delovna oblačila

petek, 14. julij 2017

Pranje perila na najenostavnejši način

Pranje perila ni zahtevna naloga, če se držimo nekaj nasvetov: zmeraj se ločeno lotevamo pranja belega perila, pranja temnega perila in pranja pisanega perila. Pranje belega perila in barvnega poteka pri višjih temperaturah kot pranje temnega perila. Pri pranju perila upoštevamo tudi material ter preverimo etiketo, na kateri so navedene optimalne temperature. Stroja pred pranjem perila ne natlačimo čisto do konca, za še učinkovitejše pranje perila brez detergentov in tople vode pa priporočamo napravo Eko pranje.

Eko pranje perila

Pranje otroških oblačil in pranje volnenih oblačil na naraven način

Pranje otroških oblačil je zahtevnejše, saj so oblačila največkrat bolj umazana, pa tudi različnih barv. Hkrati mora potekati čimbolj naravno in brez kemikalij, ki lahko dražijo kožo in povzročijo alergije. Zahtevnejše je tudi pranje volnenih oblačil in  pranje športnih oblačil. Če se spopadate s težavami, priporočamo uporabo naprave Eko pranje, ki jo namestimo na pralni stroj. Z njo učinkovito odstranimo mikrobe, umazanijo in neprijetne vonje, in to pri pranju otroških oblačil, pranju volnenih oblačil in pri pranju športnih oblačil.

Eko pranje oblačil za otroke

Pranje oblačil za novorojenčka je lahko enostavno z Eko pranjem

Pranje oblačil za novorojenčka mora bit temeljito in brez kemikalij, ki dražijo kožo in povzročajo alergije. Eko pranje je inovativen sistem, ki ga priključimo na pralni stroj in pomeni: uničenje do 99,6 % mikrobov, popolnoma varno pranje oblačil za novorojenčka, spodnjega perila in brisač, eko pranje brez detergentov in tople vode, najučinkovitejše pranje oblačil za ljudi z alergijami in velik prihranek pri energiji. Pranje oblačil na tak način je varno in predvsem učinkovito.

Pranje oblačil za novorojenčka

torek, 11. julij 2017

Delovni čevlji in zaščitni kombinezoni po meri - akcija

V podjetju Trgos vam ponujamo veliko izbiro kvalitetnih zaščitnih delovnih čevljev in drugih oblačil. Vsa zaščitna oblačila in čevlji so kakovostno in natančno izdelani ter med delom nudijo veliko mero udobja. Prepričajte se o širini ponudbe delovnih čevljev in zaščitnih oblačil na naši spletni strani in se odločite za nakup kakovostne delovne opreme.

Delovni čevlji



Delovne obleke in obutev po ugodni ceni – podjetje Trgos

V podjetju Trgos vam ponujamo široko izbiro delovne obleke, ki je kvalitetna in trpežna. Delovna obleka se lahko pohvali z zelo funkcionalno izdelavo, delavec pa lahko v svoj delovni kombinezon z lahko pospravi telefon, ključe in denarnico. Delovni kombinezon bo delavca zaščitil pred odrgninami in praskami, ki jim je delavec med delom izpostavljen.

Delovne obleke

ponedeljek, 19. junij 2017

Moška spodnja majica – obvezen kos perila za vsakega moškega. Že imate naše spodnje majice? Moške bodo navdušile.

Naj moška spodnja majica postane obvezen del vaše garderobe. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in velikostih. Materiali našega spodnjega perila so naravni in koži prijazni. Že imate spodnje majice moške bodo zagotovo navdušile. Pri nas lahko kupite tudi moške spodnjice in moške boksarice – cena izjemno ugodna. Še tako zahteven moški bo pri nas zagotovo našel nekaj zase.

Moška spodnja majica

Boksarice – popularno in udobno spodnje perilo. kot jih še niste imeli. Želite nove boksarice? Moške bodo navdušile.

V naši spletni trgovini vam ponujamo široko paleto spodnjega perila. Boksarice moške in ženske, spodnjice, spodnje majice, nogavice itd. zagotovo boste našli nekaj zase. Boksarice so na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih. Ne glede na to, ali ste športen ali eleganten tip, pri nas imamo vse. In to po izjemnih cenah. Naravni materiali, izjemna kakovost, različni vzorci in barve. Boksarice moške spremenijo v prave moške. Obiščite nas in se prepričajte sami!

Boksarice

Ugoden in kvaliteten tisk na tekstil

V podjetju Kolorado vam ponujamo pestro izbiro storitev tiska na tekstil, cerade, zastave, jumbo plakate in panoje. Svoje ideje nam lahko sporočite ali pa vam pri dizajnu pomagamo mi. Presenetite svoje najdražje za rojstni dan z izvirno majico ali pa enostavno oglašujte svoje podjetje. V primeru, da želite sami oglaševati svoje podjetje, vam ponujamo tudi možnost velikoformatnega tiska vseh oblik. Obiščite našo spletno stran in si oglejte podrobnosti. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate.

Velikoformatni tisk

Ugodne majice s potiskom tudi pri nas

Si želite hitro in enostavno oglaševati svoje podjetje, pa ne veste kako bi to storili? Ali preprosto želite podariti izvirno majico za rojstnodnevno darilo prijateljem ali bližnjim? Sedaj to lahko storite z majico s potiskom. V podjetju Kolorado vam nudimo ugoden, kakovosten in izviren tisk na majice, ki bo pritegnil prav vsako oko. Obiščite našo spletno stran in si oglejte pestro ponudbo majic s potiskom. Na voljo je tudi cenik tiska na majice ter drugi storitev

Majice s potiskom



sobota, 10. junij 2017

Poceni obleke – kje kupiti poceni poletne obleke?

Poceni obleke so odlična priložnost za prihranek pri menjavi garderobe in njeni pripravi na vroče poletne mesece. Poceni poletne obleke so lahko namenjene tudi preživljanju prostega časa, na voljo pa so v različnih krojih, z zanimivimi vzorci in poletnimi barvami. Ker so izdelane iz lahkih materialov, so popolna izbira oblačil v poletnih mesecih. Ogledate si jih lahko tudi v trgovinah Mana, v katerih boste našli zares pestro ponudbo oblek, namenjenih različnim priložnostim. Izberite svojo!

Poceni obleke

torek, 23. maj 2017

Otroške pohodne hlače in moška pohodna jakna – da bo izlet zares popoln

Otroške pohodne hlače so najprimernejša izbira oblačila za najmlajše, kadar se odpravljamo na izlet oziroma pohod. So nepremočljive in lahke, obenem pa se tudi hitro posušijo.  Pomembna je tudi nepremočljiva jakna, ki nas varuje pred vetrom in vlago. Oblačila za vso družino boste našli v trgovini Mana, v kateri je na voljo tudi moška pohodna jakna. Pričakujejo vas prijazni prodajalci, ki so vedno pripravljeni svetovati.

moška pohodna jakna

Otroška majica po ugodni ceni – otroške majice z dolgimi rokavi

Otroška majica naj bo izdelana iz 100% bombaža, ki diha in je koži prijazen. Na voljo so z različnimi potiski, napisi, v različnih barvah, s kapuco ali brez, primerne pa so za vse vremenske razmere in vse aktivnosti otroka – nosi jih lahko v šoli, doma ali med igro. Za hladnejše dni so na voljo tudi kvalitetne otroške majice z dolgimi rokavi. Obiščite trgovino Mana, ki vam poleg ugodnih cen nudi tudi visoko kvaliteto otroških oblačil. Vse za dobro počutje vašega malčka.

Otroška majica



Obleke za otroke – ljubke otroške obleke za poroko

Obleke za otroke so več kot le obleke, ki jih otrok nosi doma, v šoli in med igro. Ker so naši otroci pogosto deležni tudi pomembnih dogodkov, kot so poroke, birme, obhajila, je pomembno, da jim zagotovimo tudi primerne obleke. V trgovinah Mana boste našli otroške obleke za poroko, v katerih se bo otrok počutil prijetno in udobno. Da bodo na pomembnih dogodkih sproščeno uživali tudi otroci, obiščite Mano.

otroške obleke za poroko

četrtek, 18. maj 2017

Moške spodnje majice – velika izbira in ugodna cena

V naši spletni trgovini lahko najdete veliko ponudbo moških spodnjih majic, ki smo jo za vas pripravili. Odločite se lahko med veliko različnimi modeli in barvami moških spodnjih majic. Moška spodnja majica je narejena iz kakovostnih materialov, ki dihajo in vam tako zagotavlja veliko mero udobja. Več o moški spodnji majici nas lahko povprašate tudi po e-pošti.


moška spodnja majica

Moške nogavice – cena moških volnenih nogavic je ugodna

Moške nogavice, ki vam jih ponujamo pri nas so kvalitetne in udobne. Ponujamo vam različne vrste moških nogavic, izbirate pa lahko tudi med barvami in modeli. Oglejte si ugodne cene moških nogavic v naši spletni trgovini. Seveda nas o ceni posameznih moških nogavic lahko povprašate tudi po e-pošti ali pa nas pokličete po telefonu.

moške nogavice


Boksarice za moške – ugodno, kvalitetno in udobno

Boksarice, ki jih moškim ponujamo so kvalitetne in udobne. Izdelamo jih iz prijetnih materialov, ki zagotavljajo svežino preko celotnega dne. Oglejte si ponudbo moških boksaric na naši spletni strani in se odločite za nakup. Odločite se lahko med različnimi barvami in modeli moških boksaric. V primeru vprašanj o boksaricah za moške smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti.

boksarice moške

četrtek, 4. maj 2017

Brezrokavniki za varnost pri delu

Brezrokavniki telo varujejo pred hladom, ne da bi nas ovirali pri gibanju, saj so roke proste. Ob tem nam številni priročni žepi nudijo možnost, da orodje, ki ga bomo potrebovali kmalu, ves čas nosimo s seboj.  Varnostni brezrokavnik pri tem opravlja še dodatno funkcijo – zagotavlja večjo vidljivost delavca. Kadar delamo na mestu, kjer smo izpostavljeni nevarnostim zaradi slabe vidljivosti, na primer pri delu ob cesti ali na gradbišču, je varnostni brezrokavnik nujen del opreme, zaradi katere nas bodo drugi prej opazili tudi v slabih vremenskih pogojih.

varnostni brezrokavnik

Zaščitne maske za varno delo

Zaščitne maske varujejo dihala, kadar smo izpostavljeni nevarni snovem. Med nevarne snovi spadajo plini, topila, trdni in prašni delci, dim, ki nastane pri gorenju, kemikalije v prahu in spreju ter podobno. Enkratna izpostavljenost morda res ne bo naredila večje škode, večkratna izpostavljenost pa lahko vodi do hujših zdravstvenih težav ter celo smrti. Varilna maska nas ob hlapih varuje tudi pred ultravijoličnimi in ultrardečimi žarki, ki lahko poškodujejo oči in vodijo v izgubo vida. Ostanite varni na delovnem mestu in si zagotovite zaščitna delovna oblačila Trgos!

zaščitne maske