ponedeljek, 5. december 2016

Osebna gozdarska zaščitna oprema, zaščitne čelade, delovni čevlji…

Osebna zaščitna oprema je na eni strani pomembna, da zadostite zakonom, ki pokrivajo področje zaščitne opreme. Na drugi strani pa je osebna zaščitna oprema tako pomembna, ker ščiti varnost ljudi in s tem njihovo zdravje. Prav slednje bi moralo biti vrednota oz. imperativ, ki bi mu moral slediti vsak delodajalec. V našem podjetju smo ponosni na to, da svojim zvestim kupcem nudimo le vrhunsko zaščitno opremo, s pomočjo katere bodo vaši zaposleni vedno lahko varni.

osebna zaščitna oprema

Delovne hlače z naramnicami, dežne, delavske kratke hlače – vse tukaj!

Hlače z naramnicami ali dežne hlače so le del naše celovite ponudbe osebne zaščitne opreme in delovne obleke. V naši ponudbi so vedno proizvodi, ki jih odlikujejo visoka kvaliteta ter funkcionalnost in trpežnost ter udobje. Dobra novica pa je tudi to, da boste v primeru, če si boste pri nas omislili dežne hlače ali hlače z naramnicami, zadovoljni tudi s ceno, saj se za naša stranke vedno potrudimo tako, da so z našo ponudbo zadovoljne vsestransko, torej tudi s ceno.

delovne hlače z naramnicami

Varilna obrazna maska je obvezna: varjenje brez varilne maske ni varno

Varilna maska je nepogrešljivi del delovne opreme. Brez maske za varjenje se varjenja nikoli ne smemo lotiti niti za zelo kratek čas. Naše oči so lahko namreč hitro trajno poškodovane, zato moramo biti pri varjenju še posebej previdni. Znani so primeri številnih varilcev, ki so si zaradi neuporabe obrazne maske oči močno poškodovali. Varilna maska je torej del varilske opreme, ki ga nikoli ne pozabimo. V našem podjetju vam ponujamo kvalitetne in cenovno ugodne maske za varjenje.

varilna maska

Cena delovne obleke oz. oblačil, kot so zimski kombinezoni, tu nizka

Delovna obleka je pomemben del opreme vsakega delavce. Če je delovna obleka dobra, je lahko delavec učinkovit in visoko storilen. Zato je prav, da na tem področju delodajalci svojim zaposlenim ponudijo le najboljše. Cena za delovni kombinezon pa je pomembna tako kot vsaka druga cena. Tudi tu veljajo načela ekonomičnosti. Zato je dobra novica, da je cena za delovni kombinezon pri nas ugodna kljub temu, da boste za svoj denar prejeli izdelek odlične kvalitete.

delovni kombinezon cena