sreda, 21. september 2016

Odsevna oblačila različnih velikosti | odsevni telovnik in drugi kosi

Odsevna oblačila so eden tistih nakupov, pri katerih je vložek nizek, profit pa zelo velik, saj gre za zaščito človeških življenj. Ustrezen odsevni telovnik, ki ga je mogoče zaznati že s precej velike razdalje, namreč zelo učinkovito preprečuje nezgode na cesti. Odsevna oblačila pa lahko poleg svoje primarne funkcije – zagotavljanja boljše vidnosti delavcev – poskrbijo tudi za zaščito pred vetrom, dežjem in mrazom. Bogata izbira različnih kosov varnostnih oblačil vas čaka v podjetju Trgos.

odsevna oblačila

torek, 20. september 2016

Delovne hlače za vse poklice in pogoje | dežne hlače, odsevne hlače …

Delovne hlače morajo zagotavljati tri ključne lastnosti: udobno nošnjo, praktičnost glede na vrsto dela, ki ga opravljate, in zaščito pred neugodnimi razmerami. Tudi slednje so tesno povezane z naravo določenega poklica. Včasih je tako neizogibno, da so vaše delovne hlače obenem tudi dežne hlače. Zelo kakovostne nepremočljive poliuretanske hlače v različnih velikostih vam ponujamo v podjetju Trgos. Hlače so zaradi odsevnih trakov primerne tudi za nošnjo v primeru slabše vidljivosti.

delovne hlače


Delovna oblačila | cena gozdarskih delovnih oblačil zelo dostopna

Cena delovnih oblačil variira glede na konkretno vrsto oziroma namen oblačil, proizvajalca/znamko, kakovost uporabljenih materialov itd. Vendar pa visoka cena ne zagotavlja vedno tudi najboljše kvalitete. V podjetju Trgos vam med drugim ponujamo zelo kvalitetna gozdarska delovna oblačila, ki so primerna za nošnjo v vseh pogojih, po dostopnih cenah. Naša gozdarska oblačila vas bodo učinkovito zaščitila pred mrazom, vetrom in dežjem, dodatna gozdarska oprema pa poskrbi za zaščito vaše glave v primeru padca.

delovna oblačila hlače cena

petek, 9. september 2016

Dekliška oblačila – pestra izbira majic, hlač, kril in oblek

Dekliška oblačila, ki so na voljo v trgovinah MANA, vključujejo vse od spodnjega perila do plaščev. Dekliška majica predstavlja izredno udobno oblačilo, ki omogoča prosto gibanje med vsemi dnevnimi aktivnostmi deklic in deklet. Ker se tudi dekleta pogosto umažejo, je pomembno, da je dekliška majica iz materiala, ki se med pranjem ne krči in ne zbledi na soncu. Zato so otroške majice in hlače največkrat narejene iz mešanice bombaža in poliestra.

Dekliška oblačila - majica