ponedeljek, 5. december 2016

Osebna gozdarska zaščitna oprema, zaščitne čelade, delovni čevlji…

Osebna zaščitna oprema je na eni strani pomembna, da zadostite zakonom, ki pokrivajo področje zaščitne opreme. Na drugi strani pa je osebna zaščitna oprema tako pomembna, ker ščiti varnost ljudi in s tem njihovo zdravje. Prav slednje bi moralo biti vrednota oz. imperativ, ki bi mu moral slediti vsak delodajalec. V našem podjetju smo ponosni na to, da svojim zvestim kupcem nudimo le vrhunsko zaščitno opremo, s pomočjo katere bodo vaši zaposleni vedno lahko varni.

osebna zaščitna oprema

Delovne hlače z naramnicami, dežne, delavske kratke hlače – vse tukaj!

Hlače z naramnicami ali dežne hlače so le del naše celovite ponudbe osebne zaščitne opreme in delovne obleke. V naši ponudbi so vedno proizvodi, ki jih odlikujejo visoka kvaliteta ter funkcionalnost in trpežnost ter udobje. Dobra novica pa je tudi to, da boste v primeru, če si boste pri nas omislili dežne hlače ali hlače z naramnicami, zadovoljni tudi s ceno, saj se za naša stranke vedno potrudimo tako, da so z našo ponudbo zadovoljne vsestransko, torej tudi s ceno.

delovne hlače z naramnicami

Varilna obrazna maska je obvezna: varjenje brez varilne maske ni varno

Varilna maska je nepogrešljivi del delovne opreme. Brez maske za varjenje se varjenja nikoli ne smemo lotiti niti za zelo kratek čas. Naše oči so lahko namreč hitro trajno poškodovane, zato moramo biti pri varjenju še posebej previdni. Znani so primeri številnih varilcev, ki so si zaradi neuporabe obrazne maske oči močno poškodovali. Varilna maska je torej del varilske opreme, ki ga nikoli ne pozabimo. V našem podjetju vam ponujamo kvalitetne in cenovno ugodne maske za varjenje.

varilna maska

Cena delovne obleke oz. oblačil, kot so zimski kombinezoni, tu nizka

Delovna obleka je pomemben del opreme vsakega delavce. Če je delovna obleka dobra, je lahko delavec učinkovit in visoko storilen. Zato je prav, da na tem področju delodajalci svojim zaposlenim ponudijo le najboljše. Cena za delovni kombinezon pa je pomembna tako kot vsaka druga cena. Tudi tu veljajo načela ekonomičnosti. Zato je dobra novica, da je cena za delovni kombinezon pri nas ugodna kljub temu, da boste za svoj denar prejeli izdelek odlične kvalitete.

delovni kombinezon cena

ponedeljek, 28. november 2016

Akcija: ženske zimske smučarske jakne, kape in hlače v naši trgovini

Ženske smučarske jakne, ki jih kupite pri nas, so pogosto smučarske jakne v akciji. V naših trgovinah vam je pri nakupu ženske smučarske jakne vedno na voljo prijazna prodajalka s pametnim in preudarnim nasvetom, ki po poročanju naših strank pride zelo prav. Pri nas so cene že tako ali tako ugodne, tako da je smučarska jakna v akciji v naši trgovini nakup, ki bi mu resnično lahko rekli dober posel.

Ponudba smučarskih jaken: www.mana.eu/si/430/010112/Smucarska_oblacila.aspx

ženske smučarske jakne

Akcija ugodno: ženske zimske smučarske hlače in jakne dobre kvalitete

Ženske smučarske hlače, ki jih ponujamo v naši trgovini, so kombinacija nizke cene in visoke kvalitete. Če se boste odločili na nakup naših smučarskih hlač v akciji, boste dobili proizvod, na katerega se boste lahko zanesli, poleg tega pa ga boste dobili po zelo ugodni ceni. Za naše ženske smučarske hlače se odločajo tisti kupci, ki v času velike draginje želijo dobiti ustrezno kvaliteto za najmanjši možen vložek. Lepo vabljeni k nakupu naših smučarskih hlač v akciji.

Ponudba smučarskih hlač in jaken: www.mana.eu/si/430/010112/Smucarska_oblacila.aspx
ženske smučarske hlače

nedelja, 27. november 2016

Ženske zimske smučarske bunde in hlače visoke kvalitete pri nas

Ženske bunde, ki jih kupite pri nas, so kvalitetne in cenovno ugodne. Večina kupcev v Sloveniji prisega na to kombinacijo in v naših trgovinah dobite oblačila, ki gotovo ustrezajo obema kriterijema. Ženska smučarska bunda, ki jo kupite pri nas, vas bo tako vsestransko zadovoljila.  Ta ženska smučarska bunda bo namreč zdržala več sezon, v njej se boste počutili udobno, ženska bunda bo v celoti opravila delo in, kar je tudi zelo pomembno, dobili jo boste po ugodni ceni.

Ženska smučarska oblačila: www.mana.eu/si/430/010112/Smucarska_oblacila.aspx
ženska smučarska bunda

Cene za ženske zimske jakne in bunde postavljamo resnično zelo ugodno

Zimske jakne so pomemben del zimske garderobe, zato je izredno pomembno, da so naše zimske jakne visoke kvalitete. Le tako nam bo v njih prijetno toplo, a ne prevroče. Če potrebujete ženske zimske jakne, vas vabimo, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer vam bomo postregli z različnimi modeli v številnih barvah, tako da boste lahko svojo novo žensko zimsko jakno z lahkoto izbrali. Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi izbrali takšno, nad katero boste navdušeni.

Ponudba ženskih zimskih jaken in bund tukaj.

ženske zimske jakne

Dobre ženske zimske smučarske rokavice in kape. Prodaja v akciji!

Smučarske rokavice v naših poslovalnicah odlikujeta kvaliteta in ugodna cena. Ne glede na to, ali potrebujete otroške, moške ali ženske smučarske rokavice, boste pri nas zagotovo našli takšne smučarske rokavice, ki bodo v celoti zadovoljile vaše želje in potrebe ter vam bodo učinkovito oziroma uspešno služile več sezon. Če torej potrebujete izvrstne ženske smučarske rokavice, vas torej vabimo, da se oglasite pri nas, saj jih boste pri nas dobili kar najbolj ugodno.

Več na strani: http://www.mana.eu/si/430/010108/Modni_dodatki.aspx

dobre ženske rokavice

sreda, 21. september 2016

Odsevna oblačila različnih velikosti | odsevni telovnik in drugi kosi

Odsevna oblačila so eden tistih nakupov, pri katerih je vložek nizek, profit pa zelo velik, saj gre za zaščito človeških življenj. Ustrezen odsevni telovnik, ki ga je mogoče zaznati že s precej velike razdalje, namreč zelo učinkovito preprečuje nezgode na cesti. Odsevna oblačila pa lahko poleg svoje primarne funkcije – zagotavljanja boljše vidnosti delavcev – poskrbijo tudi za zaščito pred vetrom, dežjem in mrazom. Bogata izbira različnih kosov varnostnih oblačil vas čaka v podjetju Trgos.

odsevna oblačila

torek, 20. september 2016

Delovne hlače za vse poklice in pogoje | dežne hlače, odsevne hlače …

Delovne hlače morajo zagotavljati tri ključne lastnosti: udobno nošnjo, praktičnost glede na vrsto dela, ki ga opravljate, in zaščito pred neugodnimi razmerami. Tudi slednje so tesno povezane z naravo določenega poklica. Včasih je tako neizogibno, da so vaše delovne hlače obenem tudi dežne hlače. Zelo kakovostne nepremočljive poliuretanske hlače v različnih velikostih vam ponujamo v podjetju Trgos. Hlače so zaradi odsevnih trakov primerne tudi za nošnjo v primeru slabše vidljivosti.

delovne hlače


Delovna oblačila | cena gozdarskih delovnih oblačil zelo dostopna

Cena delovnih oblačil variira glede na konkretno vrsto oziroma namen oblačil, proizvajalca/znamko, kakovost uporabljenih materialov itd. Vendar pa visoka cena ne zagotavlja vedno tudi najboljše kvalitete. V podjetju Trgos vam med drugim ponujamo zelo kvalitetna gozdarska delovna oblačila, ki so primerna za nošnjo v vseh pogojih, po dostopnih cenah. Naša gozdarska oblačila vas bodo učinkovito zaščitila pred mrazom, vetrom in dežjem, dodatna gozdarska oprema pa poskrbi za zaščito vaše glave v primeru padca.

delovna oblačila hlače cena

petek, 9. september 2016

Dekliška oblačila – pestra izbira majic, hlač, kril in oblek

Dekliška oblačila, ki so na voljo v trgovinah MANA, vključujejo vse od spodnjega perila do plaščev. Dekliška majica predstavlja izredno udobno oblačilo, ki omogoča prosto gibanje med vsemi dnevnimi aktivnostmi deklic in deklet. Ker se tudi dekleta pogosto umažejo, je pomembno, da je dekliška majica iz materiala, ki se med pranjem ne krči in ne zbledi na soncu. Zato so otroške majice in hlače največkrat narejene iz mešanice bombaža in poliestra.

Dekliška oblačila - majica