ponedeljek, 28. april 2014

Zaščitna oblačila najboljše kakovosti za največjo zaščito

Zaščitna oblačila
V podjetju Trgos d.o.o. imamo na zalogi vso potrebno zaščitno opremo, ki zagotavlja varnost pri delu od glave do pet ter omogoča varno in udobno delo ne glede na okoliščine. Za zaščito telesa poskrbijo zaščitna oblačila, kot so delovne hlače, jakne, plašče, majice, brezrokavniki in delovni kombinezoni. Na voljo so tudi odsevna zaščitna delovna oblačila.

Svojim kupcem želimo ponuditi kar najboljšo ceno in hkrati tudi najvišjo kakovost, zato so naša zaščitna oblačila izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki tudi ob intenzivni uporabi ohranjajo lep videz. Poleg oblačil lahko pri nas dobite tudi vsa ostala delovna varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi, sponke in podobno. Na voljo pa vam je tudi kakovostna gozdarska oprema.

Zaščitna delovna oblačila izberite glede na vaše potrebe


Brez ustrezne zaščite lahko pri različnih opravilih na delovnem mestu resno ogrozite vaše zdravje. Še posebej v industriji so delavci močno izpostavljeni škodljivim vplivom iz okolja. Postavite svojo varnost na prvo mesto in poskrbite za kakovostna, pa tudi udobna in funkcionalna zaščitna delovna oblačila. Zaščitna oblačila naj bodo obenem preprosta za vzdrževanje.

Kakšna zaščitna delovna oblačila boste izbrali, je najbolj odvisno od tega, v kolikšni meri ste  izpostavljeni določeni nevarnosti in kako ogroženo je vaše zdravje. Svetujemo vam, da izberete takšna zaščitna oblačila, ki bodo ustrezala vsem varnostnim kriterijem. Kupite kar se da kakovostno in po možnosti preizkušeno opremo. Pri nakupu pa bodite pozorni tudi na to, da bo vaše gibanje v teh oblačilih čim bolj neovirano in da ne bodo vplivala na vaše delo in počutje.

Gozdarska oprema naj bo čim bolj kakovostna in opazna


Gozdarska oprema
Gozdarska dela so precej zahtevna, zato je tudi možnost poškodb pri delu večja. Največkrat gre za mehanske poškodbe, kot so urezi motorne žage, zato so zaščitna oblačila izdelana tako, da imajo varovalno plast sintetičnih vlaken, ki se ob stiku z verigo motorne žage zapletejo v pogonsko gred in tako onemogočijo njeno vrtenje.

Gozdarska oprema mora biti čim bolj kakovostna in opazna. To pomeni, da morajo zaščitna delovna oblačila biti svetlih barv ali pa imeti vsaj pasove z živimi barvami. V primeru, da takšnih oblačil nimamo, lahko uporabimo tudi odsevni jopič. Osnovna oprema za gozdarje je sestavljena iz gozdarskih hlač, gozdarske jakne, gozdarskih rokavic, gozdarskih čevljev in škornjev in, kar je najpomembnejše, iz gozdarske čelade z zaščitno mrežico in glušniki.

Po kakovostna zaščitna oblačila v trgovino Trgos d.o.o.

Delovna oblačila za večjo varnost na delovnem mestu

Delovna oblačila
Varnost na delovnem mestu ni nekaj samoumevnega, zato so zaščitna delovna oblačila del obvezne varovalne opreme vsakega zaposlenega, še posebej če ta svoje delo opravlja na manj varnih delovnih mestih in bi lahko brez ustrezne zaščite resno ogrozil svoje zdravje. Zaščitna delovna oblačila morajo v prvi vrsti zadostiti varnostnim kriterijem, obenem pa morajo biti udobna in funkcionalna. Nikakor vas ne smejo ovirati pri delu.

Med delovna oblačila prištevamo delovne hlače, jakne, brezrokavnike, majice, plašče, pa tudi posebne odsevne delovne obleke. Pred poškodbami na delu nas pa ne varujejo samo zaščitna delovna oblačila, ampak tudi zaščitne čelade, maske, čepki za ušesa ali slušalke, zaščitna očala, rokavice in ustrezna delovna obutev.

Zaščitna delovna oblačila naj bodo izbrana čim bolj skrbno


Zaščitna delovna oblačilaPreden se odločite za nakup zaščitne delovne obleke, dobro premislite, kako močno ste na delovnem mestu izpostavljeni določenim tveganjem. Pri tem nikar ne pozabite, da je na prvem mestu vaša varnost, zato raje izberite visoko kakovost in ne nizko ceno. Če je treba, pretiravajte.

Odločitev pri nakupu vam lahko olajšamo tudi mi. V naši trgovini Trgos d.o.o. na Bledu boste namreč našli vse, kar potrebujete za varno delo. Na voljo so kakovostna zaščitna delovna oblačila – delovne hlače, kombinezoni, jakne, brezrokavniki in rokavice –, ki so izdelani iz najkakovostnejših materialov in zagotavljajo najvišjo možno zaščito.

Oprema za gozdarje – čelada obvezna gozdarska oprema


Delo v gozdu je zagotovo eno tistih posebnih del, pri katerem je tveganje za poškodbo pri delu večje. Zaščitna oprema za gozdarje mora biti čim bolj kakovostna, saj mora gozdarja zaščititi pred resnimi mehanskimi poškodbami, na primer pred urezi motorne žage. Gozdarska delovna oblačila imajo varovalno plast iz dolgih sintetičnih vlaken, ki se ob stiku z verigo motorne žage zapletejo v pogonsko gred in s tem onemogočijo njeno vrtenje.

Zaščitna delovna oblačila za gozdarja morajo biti opazna – svetlih in živih barv. V poštev lahko pride tudi odsevni jopič. Zaščitna oprema za gozdarje se sicer razlikuje glede na delo, ki ga delavec opravlja. Je pa za vse, ki se gibljejo po sečišču, obvezna uporaba čelade z zaščitno mrežico in glušniki. Med zaščitno gozdarsko opremo sodijo tudi gozdarske rokavice, gozdarska jakna/bluza, gozdarske hlače ter gozdarski čevlji in škornji.

Obiščite nas – pri nas boste dobili kakovostna, varna in udobna zaščitna delovna oblačila.