četrtek, 22. marec 2012

Trgovina Ciciban 




Za znamko Ciciban stoji podjetje AFIT d.o.o, ki je vodilni slovenski proizvajalec otroške obutve. Trgovina Ciciban se nahaja v vseh večjih slovenskih mestih. Ciciban je specializiran za kvalitetno otroško obutev, ki je udobna in zanesljiva.

Otroški čevlji

Ciciban čevlji za otroke so udobni in skrbijo za naraven razvoj stopal. Izbira obutve za najmlajše je zelo pomembna, saj morate poskrbeti za varno rast mladih otroških stopal. Trgovina s čevlji Petjan Ciciban se tega zaveda. Z dolgoletnimi zkušnjami in strokovnim pristopom dajejo prednost kvaliteti pred kvaniteto. 

 

Anatomska obutev za udobje

Anatomska obutev je prav posebaj prilogojena za otroška stopala, ki med rastjo potrebujejo udobje in podporo. Anatomska obutev, ki jo nudi trgovina Ciciban, je izredno kvalitetna. S svojim strokovnim znanjem je pri razvoju svetoval tudi g. Prim. mag. Ludvika Travnika, dr. med. specialist ortoped.


Anatomska obutev je sestavljena iz naslednjih delov, vsak pa opravlja svojo funkcijo:
  • Anatomsko oblikovan vložek, ki skrbi za podporo in udobje stopala
  • Opetnik, ki skrbi, da čevelj ne izgubi oblike  
  • Termoformirana kapica, ki skrbi za pravilno obliko čevlja 
  • Gumijasti podplati skrbijo za varne korake 
  • Steljka iz naravnega usnja skrbi za zračnost in vpijanje vlage 
  • Penasta guma skrbi za dober oprijem noge
Po posvetu se lahko odločite tudi za ortopedske čevlje, ki vam jih izdelamo po meri.


Kolekcija Ciciban BIO

Kolekcija Ciciban Bio je sestavljena iz čevljev, izdelanih iz naravnih materialov. Čevlji Ciciban iz kolekcije BIO skrbijo za varnost in udobje. Naravni materiali, iz katerih so čevlji izdelani, pa zagotavljajo zračnost, ki je še posebaj pomebmbna v vročih poletnih dneh. Čevlji Ciciban iz linije Bio imajo vmesni podplat iz naravne plutem, ki varuje pred žulji ter podplat iz prave gume za fleksibilnost in udobne korake.


Kolekcija Ciciban Marines

Ciciban čevlji iz kolekcije Marines so anatomsko oblikovani ter izdelani iz naravnih materialov. Čevlji iz kolekcije Marines so na voljo v številkah od 17 do 21. Ciciban čevlji se lahko zapenjajo na ježka ali pa zavezujejo z vezalkami. Usnjeni čevlji Ciciban imajo gumijaste podplate, s katerimi vašemu malčku ne bo drselo.

Kolekcija Ciciban Over


Ciciban kolekcija Over je modna in udobna. Anatomska obutev, ki jo nudijo usnjeni čevlji iz Ciciban kolekcije, so prava izbira za vašega malčka. Usnjeni čevlji iz kolekcije Ciciban Over se zapenjajo na ježka in so primerni za vse letne čase. Obutev Ciciban je najboljša izbira za vašega otroka in njegove prve varne korake.